Pitagora - jezici
KET
http://www.pitagora-jezici.com.hr/ket.html

© 2016 Pitagora - jezici
 

              

          

.

 

PRIPREMNI TEČAJEVI ZA: KEY ENGLISH TEST /KET/ KET - for school

Lokacija:
Cambridge Authorised Centre - PJG "Pitagora" - Split
Trajanje: 51 sat - Ubrzani dvomjesečni tečaj s uključenim polaganjem ispita

PREDNOSTI TEČAJA:
- male grupe (5-10 polaznika)
- besplatni placement test i mock exam na kraju tečaja
- širok raspon materijala uključujući originalne ispite
- dva kvalificirana i iskusna predavača
- povoljna cijena s uključenim svim materijalima i knjigom
- sve na jednom mjestu - s upisanim tečajem upisani ste i za jedno polaganje ispita na istoj lokaciji, u jedinom Cambridge ESOL centru u Dalmaciji.
POLAGANJE ISPITA:
Ispit se polaže po završenom tečaju (datum se dobiva na prvom satu tečaja i može se i odgoditi za drugi datum). Ispit ima 4 dijela: Reading, Writing, Listening i Speaking. Prva tri se polažu na posebno opremljenom kompjutoru a Speaking se polaže pred ispitivačem.

        

KET kazuje o vašoj sposobnosti korištenja pisanoga i govornoga engleskog jezika na osnovnoj razini. KET je ispit na razini A2 Zajedničkoga europskoga jezičnog referentnog okvira. Od vas se očekuje da razumijete i koristite svakodnevne izraze i osnovne fraze, da se znate predstaviti i ispričati osnovne činjenice o svojem životu te da ste sposobni komunicirati s govornicima engleskoga koji pričaju jasno i sporo. KET testira temeljno znanje jezika. Nudi Vam šansu da otkrijete jake i slabe točke svojega znanja, te je logičan korak prema PET i FCE ispitima. Za tisuće tvrtki, fakulteta i vladinih tijela KET je službena potvrda o osnovnom poznavanju engleskoga jezika. KET ispit odgovara osnovnoj razini engleskoga jezika na hrvatskoj državnoj maturi.